Movilă, un nou atac la Nichita: În loc să dea 5,5 milioane de lei pentru muzeul municipalităţii, mai bine ar investi la CET

Deputatul PDL Petru Movilă lansează un nou atac la adresa primarului Nichita, de data asta pe tema CET. Zilele trecute, Movila l-a criticat dur pe Nichita pentru intenţia de a aloca 5,5 milioane de lei pentru amenajarea unui muzeu al municipalităţii.

Iată integral comunicatul lui Petru Movilă transmis azi presei:

«Inevitabilul s-a produs. Incompetenta primarului Nichita a lăsat din nou fără apă caldă zeci de mii de ieseni. Vara trecuta, ieşenii au primit acelaşi duş rece din partea administraţiei locale. Timp de două săptămîni, oamenii au fost forţaţi să facă baie la lighean, în condiţiile în care reprezentanţii Romgaz au întrerupt colaborarea cu cei de la CET din cauza neplăţii facturilor restante.

•Culmea este că, după un an de zile, exact aceeaşi problemă se repetă. Ieşenii rămîn, din nou, fără apă caldă. Centrala de Electrotermică este cu un picior în groapă, iar cei responsabili nu au mişcat nici măcar un deget pentru a găsi o rezolvare. Situaţia actuală este dovada vie că într-un an de zile, Nichita nu a reuşit să rezolve măcar o problemă esenţiala pentru ieşeni. Incompetenţa este clara. Nici un plan viabil, nici o soluţie din partea primarului pentru a scoate la liman CET. Gheorghe Nichita a uitat de problemele adevărate ale oamenilor şi îşi îndreaptă atenţia spre tot felul de idei apărute peste noapte, fără importanţă şi fără greutate în ochii celor care l-au ales. A stat bine însă la capitolul concerte, băutură şi circ.

• Cele 5,5 milioane lei pe renovarea unei clădiri dedicate unui muzeu al primarului mai bine s-ar fi investit în CET. Ori, primarul Nichita se pare că doreşte transformarea Centralei Electrotermice în muzeu. Oricum ar fi, CET este un muzeu în sine. Echipamente vechi, angajaţi la fel de vechi, toate într-o prezentare la fel de învechită ca şi primarul în sine. Iaşului nu îi mai trebuie muzee domnule primar! Sînt destule în curtea dumneavoastră! Avem CET, avem fabrici care au devenit istorie, avem gropi care pot povesti fiecare an din mandatul lui Nichita şi avem spitale care sînt ruine. Toate povestesc cît de prost au dus-o ieşenii în ultimii ani şi cît de incompetent este Gheorghe Nichita. Pentru toate acestea există o soluţie simplă: un alt primar care pune interesul ieşenilor mai presus decît propria-i bunăstare. Să sperăm s-o vedem şi pe asta».

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Movilă, un nou atac la Nichita: În loc să dea 5,5 milioane de lei pentru muzeul municipalităţii, mai bine ar investi la CET”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)