Oajdea despre „meritele” lui Nichita la CET: A făcut tot felul de studii, sifonând banul public

Deputatul PDL Daniel Oajdea susţine că primarul Gheorghe Nichita e principalul responsabil pentru criza de la CET. El afirmă că la centrala ieşeană s-au făcut tot felul de studii, în valoare totală de 1,5 milioane de euro, care au însemnat doar sifonarea banului public.

„1,5 milioane de euro s-au dus pe studii la CET, dar nu se vede nimic. Aceste studii sunt folosite pentru sifonarea banilor publici. Nichita să-şi asume managementul de la CET”, afirmă Oajdea.Deputatul de Dacia a mai spus că, de când e primar, Nichita nu a făcut nimic pentru CET, ci doar a căutat pretexte pentru a întocmi diverse studii, pe bani grei, la centrala ieşeană.

„PDL poate fi acuzat de multe, dar în nici un caz nu e vina PDL pentru situaţia critică de la CET. PDL e vinovat că nu a pus instituţiile statului pe spatele lui Nichita, pentru ca acesta să-şi facă datoria”, consideră Oajdea.

„CET are conturile blocate, pentru că banii publici au fost prost administraţi. Când eşti suspectat că eşti hoţ, te aştepţi să-şi toarne guvernul bani în buzunar?”, a adăugat Oajdea.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Oajdea despre „meritele” lui Nichita la CET: A făcut tot felul de studii, sifonând banul public”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)