De ce vrea Gabriel Grigore sa faca masterul in politica la Cuza

Fostul viceprimar al Iaşului, democrat-liberalul Gabriel Grigore s-a întors la studenţie, scrie Georgian Zamfir pe blogul sau. Într-o postare făcută ieri pe Facebook Gabriel Grigore anunţă că s-a înscris la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social – Politice din cadrul Universităţii “Al. I Cuza” din Iaşi, la secția Studii Europene de Integrare și Securitate. “De azi sunt din nou student! De fapt, sper că voi fi (Științe Politice, secția Studii Europene de Integrare și Securitate), dar ținand cont de media ultimei facultăți absolvite, nu cred că voi fi respins…  Cred că am fost cel mai bătrân candidat”, spune Grigore pe Facebook.

Contactat de jurnalvirtual.ro, Gabriel Grigore si-a motivat decizia, care pentru multi poate parea surprinzatoare dupa ce fostul viceprimar a absolvit deja Medicina si Chimia. El spune ca e vorba de un master in politica, durata de studii fiind de doi ani.

„Voiam sa o fac de mai mult timp. Am in cap de multa vreme acest lucru, iar anul asta m-am hotarat. Consider ca daca vrei sa faci politica, trebuie s-o faci in cunostinta de cauza. Am avut parte de lecturi politice, dar altceva e intr-un cadru institutionalizat. Multi se trezesc in functii, fara experienta necesara. Eu vreau sa fac politica temeinic”, a spus Grigore.

El a adaugat ca majoritatea cursurilor sunt dupa-amiaza si ca va merge constiincios la ore. „Nu o fac doar ca sa fie. Chiar vreau sa ma tin de treaba”, a adaugat fostul viceprimar.

Intrebat daca nu ar putea fi dezamagit de ceea ce va gasi la facultatea din Copou, Grigore a raspuns: „Daca va fi ceva de corectat si voi sesiza asta, nu ma voi feri sa spun lucrurilor pe nume, cu tarie”.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “De ce vrea Gabriel Grigore sa faca masterul in politica la Cuza”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)