Gabriel Grigore joacă pe o singură carte, şefia PDL Iaşi: Nu voi candida pentru nici o altă funcţie

Actualul secretar judeţean al PDL Iaşi, Gabriel Grigore, înscris pe ultima sută de metri la şefia filialei, scrie pe blogul său că, va candida doar la presedintia organizaţiei, nu şi la altă funcţie.

Cu alte cuvinte, Grigore nu se va înscrie şi pentru funcţia de secretar al filialei sau pentru prim-vicepreşedinte ori vicepreşedinte. Fostul viceprimar mai spune că nu se va retrage din cursă, pentru a face pârtie altui candidat.

„Nu candidez pentru a avea neapărat o funcţie. Nu mă agăţ de funcţii! Am dovedit acest lucru atunci când am plecat din Primăria Iaşi, renunţând în acelaşi timp şi la demnitatea de consilier. (…) Nu mă voi retrage în favoarea nimănui şi îmi voi susţine candidatura până la capăt. Iar pentru a dovedi că sunt sincer, anunţ aici că NU îmi voi mai depune candidatura pentru nicio altă funcţie din biroul permanent judeţean al PDL Iaşi, în afară de cea deja depusă şi aprobată astăzi de către Biroul Permanent Naţional, anume cea la postul de preşedinte al filialei judeţene”, spune Grigore.

Politica

Comentarii

7 comentarii to “Gabriel Grigore joacă pe o singură carte, şefia PDL Iaşi: Nu voi candida pentru nici o altă funcţie”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)