Povestea funcţionarei sexy de la DSP şi a călugărilor din presă

Laura Munteanu lucrează la Direcţia de Sănătate Publică din Iaşi. De azi a devenit mare vedetă, după ce presa a publicat pozele curajoasei tinere, pe care aceasta le postase la rându-i marti seara pe Facebook (nu cautati, ca deja le-a sters).

Subiectul a fost preluat rapid şi de RealitateaTV. Călugării din presă s-au revoltat. De ce s-a pozat funcţionara la slujbă în poziţii indecente, se întreabă Adevărul. Călugării au tăbărât pe simpatica ieşeancă, pentru că evident, subiectul vinde.

Nu contează ce face tanara la DSP, dacă munceşte sau nu şi cum a fost eventual angajată, ci doar că s-a fotografiat pe marginea biroului, îmbrăcată într-un maiou decoltat şi strâmt.

Execuţia călugărilor nu şi-a atins scopul. Nici macar publicul n-o va condamna. Laura Munteanu a devenit vedetă, dar nu va fi sancţionată de şefii DSP.

A fost o rătăcire scurtă din partea ei. Nu s-a justificat să pună acele poze, nu avea rost. Un angajat trebuie să se comporte decent. În poze, ea nu este neapărat indecentă, cel mult într-o ţinută nepotrivită“, a spus Vasile Cepoi, directorul DSP. O reactie prudenta si inteleapta. Ce-i frumos si sefului DSP ii place. In concluzie, sunt indecente sau nu pozele?

Sursa foto: adevarul.ro

Diverse

Comentarii

8 comentarii to “Povestea funcţionarei sexy de la DSP şi a călugărilor din presă”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)