Mistreţii mişună în voie pe pista aeroportului din Iaşi. Chiar şi când aterizează avionul de Bucureşti

Avionul Bucureşti-Iaşi a fost implicat aseară într-un incident, la aterizare, când roata aeronavei a lovit un porc mistreţ apărut din senin pe pistă, printre pasageri aflându-se şi ministrul Educaţiei.

„Roata cu care a fost lovit mistreţul a rămas fără un senzor. Asta a fost tot. Nu s-a întâmplat nimic grav, problema la roată va fi remediată. Porcul mistreţ a intrat prin gardul de sârmă ghimpată. Nu avem cum să-i păzim. Trebuie pus un gard metalic, pentru protecţia pistei, însă nu sunt bani. Avem nevoie de fonduri europene pentru asta”, a declarat Gheorghe Corjăuţeanu, directorul aeroportului ieşean.

Printre pasagerii aflaţi în avion s-a numărat şi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, care a participat azi la un workshop la UMF Iaşi.

„Am simţit o zdruncinătură, dar nu am ştiut ce s-a întâmplat. Abia acum aflu că a fost vorba despre un porc mistreţ. Nu s-a creat panică printre pasagerii din avion”, a declarat jurnaliştilor, Daniel Funeriu.

Administratie

Comentarii

3 comentarii to “Mistreţii mişună în voie pe pista aeroportului din Iaşi. Chiar şi când aterizează avionul de Bucureşti”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)