Prima declaraţie a lui Oprea, după preluarea şefiei PDL: Ştiu cum trebuie să lucrăm, astfel încât să nu ne supărăm noi între noi

Senatorul Dumitru Oprea susţine că principala sa ţintă ca şef al PDL Iaşi e să închege o echipă sudată.

„Cel mai important lucru, dorit şi de colegii mei, e comunicarea. Atunci când se ia o decizie, aceasta trebuie să fie a unei echipe sudate. Nu o să reuşeşti de unul singur, decizia trebuie să vină natural”, a spus Oprea.

Senatorul PDL adaugă că filiala din Iaşi a partidului a fost considerată una cu oameni extraordinari, dar fără ca aceştia să formeze o echipă închegată.

„Ştiu cum trebuie să lucrăm, astfel încât să nu ne mai supărăm noi pe noi. Vreau o echipă puternică pentru un oraş stors de vlagă”, a precizat Oprea.

Întrebat cum va colabora cu Petru Movilă, acesta devenind de azi secretar general, Oprea a spus că a avut o discuţie cu colegul său de partid.

„Nu cred că va fi vreun impediment”, a declarat Oprea.

Noul lider al PDL Iaşi a spus că unul din obiective este atragerea unor figuri noi în partid. „Am intenţia asta şi totodată promisiunea unor personalităţi ieşeni că vor veni lângă noi”, a afirmat Oprea.

Politica

Comentarii

7 comentarii to “Prima declaraţie a lui Oprea, după preluarea şefiei PDL: Ştiu cum trebuie să lucrăm, astfel încât să nu ne supărăm noi între noi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)