PNL Iaşi contestă atitudinea pesediştilor păşcăneni. Vosganian: Nu s-au împăcat cu ideea că primarul în funcţie e candidat USL

Liberalii sunt deranjaţi de ceea ce se petrece la Paşcani. Senatorul Varujan Vosganian a spus azi că social-democraţii din Paşcani nu s-au împăcat cu ideea că primarul în funcţie candidează din partea USL.

Cu alte cuvinte, PNL consideră că normal ar fi ca Grigore Crăciunescu să fie automat candidatul USL, întrucât deţine deja postul respectiv.

„Colegii de la USL nu s-au împăcat cu ideea că primarul în funcţie candidează. Şi atunci avem acolo două campanii paralele”, a spus Vosganian.

La rândul său, Mugur Cozmanciuc a spus că USL va funcţiona la Paşcani, precizând că primarul Crăciunescu nu a făcut nimic împotriva acestei alianţe.

Liberalii ieşeni afirmă că edilul păşcănean a făcut pe plac celor de la PSD renunţând la viceprimarul PDL Ioan Ioniţă, dar că „există o persoană care face şicane acolo”, aluzie la Dumitru Pantazi de la PSD, care îşi doreşte candidatura la primărie.

Ieri, Grigore Crăciunescu a spus că e tot mai dificil să lucreze alături de PSD, susţinând că va cere liderilor USL de la Iaşi să accepte ruperea protocolului alianţei la Paşcani.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “PNL Iaşi contestă atitudinea pesediştilor păşcăneni. Vosganian: Nu s-au împăcat cu ideea că primarul în funcţie e candidat USL”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)