Ziua care trebuie însemnată în calendar. Proiectele Iaşului, discutate de şefii locali PDL, PSD şi PNL. N-a ieşit scandal

Liderii locali ai PDL s-au întâlnit azi separat cu primarul Gheorghe Nichita şi şeful de la CJ Constantin Simirad, scopul fiind găsirea unor soluţii pentru demararea proiectelor importante ale Iaşului.

Ambele întâlniri s-au desfăşurat cu uşile închise, la final cei prezenţi făcând declaraţii. Dacă la discuţiile de la primărie, au fost prezenţi şi reprezentanţi ai PSD şi PNL, la CJ a fost o întâlnire doar între PDL şi Simirad.

Participanţii la întâlnirea de la Palatul Roznovanu au spus că discuţiile au fost civilizate, fără atacuri la persoană, absenţa presei fiind probabil motivul pentru care liderii politici locali s-au abţinut să-şi arunce vorbe grele unii altora.

„Nu au fost înţepături, chiar a fost o discuţie ok. Partea tristă e că discuţia asta ar fi trebuit făcută în urmă cu o lună, până la definitivarea bugetului”, a spus Dumitru Oprea, liderul PDL Iaşi.

Detalii pe larg, pe oradeiasi.ro

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Ziua care trebuie însemnată în calendar. Proiectele Iaşului, discutate de şefii locali PDL, PSD şi PNL. N-a ieşit scandal”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)