Dovada că primăria a preluat hăţurile galei «Zece pentru România», organizată de RealitateaTV. Invitaţiile sunt trimise de la primărie şi poartă doar semnătura lui Nichita

Primăria nu dă doar bani pentru Gala Realităţii TV, ci oamenii săi sunt implicaţi direct în organizarea evenimentului.
De la biroul primarului Iaşului, Gheorghe Nichita, au început deja să curgă pe fax invitaţii pentru participarea la Gala regională „Zece pentru România“, organizată de Realitatea TV la Iaşi cu finanţare publică. Evenimentul va avea loc pe 10 decembrie, la Teatrul Luceafărul, de la ora 18.30.

Invitaţia poartă nu doar antetul Primăriei, ci şi cel al Realităţii TV şi este adresată atât în numele municipalităţii, dar şi al postului privat de televiziune. Numai că semnătura e una singură: doar a primarului Gheorghe Nichita, nu şi al organizatorului, Mihai Tatulici sau al directorului postului.

Mai mult, invitaţii sunt rugaţi să îşi confirme prezenţa exclusiv la cabinetul Primarului Iaşului, de altfel emitentul faxului.

Amănunte pe larg, pe oradeiasi.ro

Administratie, Media, Politica

Comentarii

7 comentarii to “Dovada că primăria a preluat hăţurile galei «Zece pentru România», organizată de RealitateaTV. Invitaţiile sunt trimise de la primărie şi poartă doar semnătura lui Nichita”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)