Vosganian: Pentru Iaşi şi pentru Moldova, bugetul pe 2012 este unul ofensator. Oprea: Sunt sătul de intervenţiile sale

Senatorul PNL Varujan Vosganian susţine că bugetul pentru 2012 este unul ofensator pentru Iaşi şi pentru Moldova, întrucât proiectele importante ale regiunii, precum autostrada care leagă estul de vestul ţării sau aeroportul din Iaşi, nu au fost prinse spre finanţare.

„Actuala guvernare nu şi-a asumat nici unul din marile proiecte pentru Iaşi şi pentru Moldova. Bilanţul acestor patru ani este dezamăgitor, aici mă refer şi la aeroportul din Iaşi sau şoseaua care leagă Moldova de Ardeal”, a spus Voganian.

Liberalul a apreciat că, atunci când va veni la putere, USL va trebui să recupereze „cei patru ani pierduţi pentru această regiune a ţării”.

„Responsabilitatea noastră este uriaşă. Nu doar că aceşti ani au fost pierduţi, dar demagogia şi lăudăroşenia au jignit şi mai mult oamenii”, a afirmat Vosganian.

În replică, liderul PDL Iaşi, senatorul Dumitru Oprea a spus că e sătul de intervenţiile lui Vosganian, adăugând că liberalul n-a reuşit să mişte lucrurile în perioada cât a fost ministru al Finanţelor în guvernul Tăriceanu.

„El ce-a făcut cât a fost ministru? Aţi văzut ce aeroport avem şi ce autostradă faină avem? Sunt sătul de intervenţiile lui Vosganian”, a afirmat Oprea.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)