Mihaela Popa: «Şefii de deconcentrate căpuşează Iaşul. De la A la Z»

Declaraţii extrem de dure ale senatorului PDL Mihaela Popa la adresa şefilor de deconcentrate din Iaşi.

Ea spune că majoritatea şefilor de deconcentrate din Iaşi nu au înţeles să servească publicul, ci doar pe ei. Popa afirmă că dacă PDL nu-şi schimbă atitudinea şi va rămâne doar la stadiul de vorbe, partidul nu va creşte.

„Politica trebuie să coboare la experţi şi profesionişti. Dacă reuşim să introducem concursuri şi să dispară baronii din deconcentrate, atunci PDL va creşte. Dacă nu se va întâmpla asta, nu avem nici o şansă”, a afirmat Popa.

Ea a declarat că şefii de deconcentrate căpuşează Iaşul de la A la Z. „Nu am unul pe care să-l dau ca exemplu”, afirmă senatorul PDL.

Întrebată dacă în 2012 vom asista la schimbări în instituţiile deconcentrate din Iaşi, Mihaela Popa a răspuns scurt: „Nu ştiu”.

La sfârşitul anului trecut, Popa afirma într-o conferinţă de presă că va propune în viitoarea şedinţă a BPN un cod de conduită şi integritate pentru şefii din deconcentrate.

„În momentul în care din punct de vedere moral şi al integrităţii nu corespunde, acea persoană trebuie demisă a doua zi”, preciza Mihaela Popa.

Politica

Comentarii

7 comentarii to “Mihaela Popa: «Şefii de deconcentrate căpuşează Iaşul. De la A la Z»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)