Fenechiu: Locul aleşilor pe 24 ianuarie e în stradă, la Iaşi şi Focşani, nu pe scaunele din Parlament

„De 153 de ani, românii celebrează Ziua Unirii Principatelor dansând Hora Unirii în stradă, la Iaşi şi pe malurile Milcovului. Din frica de a sta alături de populaţia acestei ţări, guvernanţii inventează «Şedinţa solemnă în Parlament», care nu înseamnă decât ascunderea în spatele zidurilor Parlamentului de frica românilor. Protestele din ultima săptămână nu au făcut decât să sublinieze faptul că românii nu mai suportă abuzurile actualei Puteri”, afirmă Relu Fenechiu.

Liberalul a mai spus că USL susţine organizarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pentru a găsi o soluţie, adăugând că nu există nici un argument pentru parlamentari pentru a lipsi de la manifestările din stradă prilejuite de Ziua Unirii şi a le înlocui cu o şedinţă solemnă.

„În calitate de parlamentar al judeţului Iaşi, consider că locul tuturor celor aleşi de români să-i reprezinte în Parlament este pe 24 ianuarie în stradă, la Iaşi sau la Focşani, dansând hora unirii alături de ceilalţi români şi nu pe scaunele din Parlament, sărbătorind între ei”, adaugă Relu Fenechiu.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Fenechiu: Locul aleşilor pe 24 ianuarie e în stradă, la Iaşi şi Focşani, nu pe scaunele din Parlament”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)