Strategia lui Nichita în viitoarea campanie electorală

Primarul cel puternic Gheorghe Nichita a fost răpus de un strat de zăpadă de 30 de centimetri. Oraşul a fost blocat aproape o săptămână, iar oamenii au fost pe bună dreptate revoltaţi.

În emisiunea «Linia Întâi», pe care am realizat-o lunea trecută la TeleM, telefoanele au curs întruna. Un singur telespectator din vreo 20 i-a luat apărarea. Restul s-au plâns de incompetenţa lui Nichita, acordându-i note de unu şi doi pentru modul cum a gestionat episodul cu zăpada.

În loc să-şi ceară scuze pentru disconfortul creat ieşenilor, Nichita sare la gâtul presei care nu-l laudă. Momentul s-a petrecut ieri, când (într-o conferinţă de presă!) edilul i-a băgat pe toţi în aceeaşi oală. A vorbit de caracatiţa imobiliară-mafiotă, ale cărei braţe acţionează la unison (patronul de televiziune, şantajistul de presă, oengistul plus Prefectură şi CJ).

Asta va fi strategia lui Nichita în campania electorală viitoare. Cine îl critică, va fi băgat în aceeaşi oală. Cu toţii, vor fi instrumentele „caracatiţei”, cu care primarul vrea să sperie alegătorii.

«Dacă nu ies eu primar, e mare pericol. Oi fi eu rău, dar vedeţi ce-i în partea ailaltă», asta vrea să transmită Nichita. Aceeaşi placă a funcţionat în anii 90 şi la nivel naţional, cu ungurii, regele etc.

Următorul pas al lui Nichita va fi identificarea contracandidatului său cu balaurul care stă după colţ.

Va încerca să deturneze atenţia de la propriile sale eşecuri. Ştie că a dat-o în bară cu oraşul, iar acum încearcă să abată atenţia şi să arate că altul mai bun ca el nu există.

PS: Il astept pe Nichita oricand doreste la TeleM, luni si miercuri, intre orele 19 si 21. Ca sa discutam deschis despre bataia de joc din Tatarasi, santierul de la Hala, parcari, caini comunitari etc.

Administratie, Politica

Comentarii

13 comentarii to “Strategia lui Nichita în viitoarea campanie electorală”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)