Mihaela Popa, după o emisiune la RealitateaTV cu pesedistul Şova: «M-a insultat în pauză, spunându-mi că o să mă calce în picioare»

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa a fost în seara asta la RealitateaTV, la emisiunea «Test de stres», moderata de Ionel Danca, alături de Bogdan Ficeac, Marius Nistor, Andrei Marga şi Dan Şova.

Ea relatează pe blogul sau că, în urma unei întrebări pe care i-a adresat-o senatorului PSD Dan Şova, a fost insultată de către acesta în pauza emisiunii.

«Doar pentru că am îndrăznit să îl întreb pe domnul senator Şova când a fost ultima dată în colegiul pe care îl reprezintă (nici acum nu înţeleg de ce a fost enervat de această întrebare) a urmat la adresa mea o serie de insulte în pauză: „O să vă calc în picioare. O să aflu eu ceva despre dumneavoastră…” şi ameninţările au continuat. Nimeni nu a îndrăznit să mai spună nimic, ci doar au coborât privirea, jenaţi. Apreciez însă faptul că moderatorul şi-a cerut scuze la finalul emisiunii în numele domnului senator Şova.

• A fost o experienţă pe care nu am mai avut-o la nici o emisiune şi nici în momentul acesta în care scriu pe blog nu îmi vine să cred ceea ce s-a întâmplat. Crescută in familie de cadre didactice, nu am îndrăznit nici în politică, nici în afara politicii să am vreodată un asemenea comportament, să jignesc sau să ameninţ pe cineva», afirmă senatorul PDL.

Media, Politica

Comentarii

5 comentarii to “Mihaela Popa, după o emisiune la RealitateaTV cu pesedistul Şova: «M-a insultat în pauză, spunându-mi că o să mă calce în picioare»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)