Gabriel Grigore: Pentru PDL a sosit ora adevărului. Dacă prin plecarea lui Frunzăverde se va încerca doar revitalizarea vechii gărzi, partidul va înţepeni la 6-7%

«Citesc în presa scrisă, dar şi în cea online despre “cutremurul” din PDL, odată cu plecarea “greului” Frunzăverde… “Greu” din ce punct de vedere? Că avea pe mână un judeţ care primea mai mulţi bani decât producea? Eu înţeleg solidaritatea, dar sincer, mă aştept ca “greii” să provină din judeţe care produc mai mult decât consumă… Ori la noi, “greii”, că-s din USL sau din PDL sunt cu atât mai “grei” cu cât iau mai mult din munca altora… Exemple? Teleorman (Dragnea – PSD, campion, nu alta), Tulcea (Crin Antonescu –  PNL), Suceava (Flutur – PDL), Mehedinţi (Frunzăverde – PDL/USL) şi putem continua…

• Eu cred că pentru PDL a sosit ora adevărului. Fiindcă dacă prin plecarea lui Frunzăverde (faimosul “PD-ist de douăjdeani”) se va încerca doar revitalizarea vechii gărzi, partidul va înţepeni la 6-7%. Dacă acum nu se va face cu adevărat schimbarea de linii, clasa politică, România în ansamblul ei de fapt, va fi condamnată să retrăiască un ciclu de 4-8 ani de indivizi compromişi cocoţaţi la putere, încercând din răsputeri să se opună progresului acestei ţări şi ţinându-ne în loc doar pentru a-şi satisface nevoile lor şi ale clientelei lor.

• Dacă PDL nu va face schimbarea majoră acum, îşi merită soarta. Pentru că USL , cel puţin în acest moment, nu este decât un vector al revanşei, un simbol al re-dorinţei de a utiliza banul public în interes propriu, de a conduce clientelar şi arbitrar (aceleaşi figuri compromise, doar un pic lustruite de anii de opoziţie…).

• Ori acest lucru trebuie să înceteze, fie că e vorba de PSD, PNL sau PDL. Consideraţi-mă naiv şi visător, dar acest lucru este posibil şi trebuie să se întâmple astăzi!»

(Text semnat de fostul viceprimar PDL Gabriel Grigore pe blogul său)

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Gabriel Grigore: Pentru PDL a sosit ora adevărului. Dacă prin plecarea lui Frunzăverde se va încerca doar revitalizarea vechii gărzi, partidul va înţepeni la 6-7%”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)