A început maşina pesedistă cu presiunile la adresa susţinătorilor adversarilor lui Nichita?

Un scandal fără o miză prea mare a izbucnit ieri, totul pornind de la anunţul făcut duminica trecută, cum că antrenorul de box Viorel Soroceanu îl susţine pe Tudor Ciuhodaru la primărie. Soroceanu a sărit ca ars, culmea, prin intermediul unui comunicat de presă al PSD Iaşi.

În comunicatul respectiv, tehnicianul spune că numele clubului pe care îl conduce a fost utilizat fără consimţământul său.

„Precizez foarte clar că CS Soroceanu nu a manifestat în nici un moment susţinerea pentru candidatura domnului Tudor Ciuhodaru şi că niciodată nu am avut o discuţie cu dumnealui vizavi de acest subiect, cu atât mai mult cu cât sunt membru PSD din anul 1998. Consider total lipsită de deontologie această acţiune a domnului Ciuhodaru”, a declarat Viorel Soroceanu, potrivit comunicatului PSD Iaşi.

De partea cealaltă, Tudor Ciuhodaru afirmă că totul a fost o eroare de comunicare şi că el nu a declarat niciodată că Soroceanu s-ar afla pe lista susţinătorilor săi.

Dacă nu ar fi avut loc nici o discuţie între tabăra Ciuhodaru şi Soroceanu, probabil că numele antrenorului nu ar fi fost utilizat de staff-ul candidatului «Alianţei pentru Iaşi».

Cel mai probabil, cei de la PSD n-au suportat ideea, fapt pentru care Soroceanu a dispărut subit de pe lista adversarului lui Nichita la primărie.

Politica

Comentarii

6 comentarii to “A început maşina pesedistă cu presiunile la adresa susţinătorilor adversarilor lui Nichita?”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)