Mihaela Popa anunţă că va pleca din BPN al PDL, spunând că e dezamăgită de Boc. Urmează plecarea şi din PDL? (UPDATE)

„Am fost dezamăgită de Emil Boc. El a spus că l-a numit pe Sorin Frunzăverde în funcţia de prim-vicepreşedinte, la congresul de anul trecut, lucru care nu e adevărat. Acolo au fost nişte alegeri, iar în plus ştiu ce s-a discutat în noaptea dintre cele două zile ale congresului. Şi eu sunt vicepreşedinte, l-am susţinut pe Vasile Blaga la şefia partidului, deci ce să cred, că Boc m-a aşezat pe o listă? Mă gândesc tot mai serios ce caut eu în PDL”, a afirmat Mihaela Popa, care este vicepreşedinte naţional al democrat-liberalilor.

Ea a spus că nu va mai rămâne în BPN şi că îşi va da demisia din acest organism, fără însă a preciza când se va întâmpla acest lucru.

„Emil Boc s-a dus abia azi la Reşiţa. Ar fi trebuit să meargă imediat ce a aflat că Frunzăverde pleacă din partid. Trebuia să stea acolo 48 de ore şi să discute cu el”, a precizat Mihaela Popa.

Vicepreşedintele PDL susţine în continuare că Emil Boc ar trebui să-şi dea demisia din fruntea partidului, iar formaţiunea să fie preluată de Vasile Blaga.

„Emil Boc îşi dă demisia şi preia Vasile Blaga, un om iubit de primari. PDL ar fi fost acum mult mai sus dacă era condus de Vasile Blaga şi Sorin Frnzăverde. Primul e un bun organizator, al doilea este un bun strateg”, a afirmat Mihaela Popa.

UPDATE: Mihaela Popa scrie pe blogul sau ca aseara la TVR n-a spus ca se gandeste serios ce cauta in PDL, ci in BPN. In rest, totul ramane valabil.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Mihaela Popa anunţă că va pleca din BPN al PDL, spunând că e dezamăgită de Boc. Urmează plecarea şi din PDL? (UPDATE)”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)