Dezastru la PDL Iaşi: Din 22 de primari, au mai rămas în partid doar nouă

Doar nouă din cei 22 de primari aleşi pe listele PDL Iasi la alegerile din anul 2008 mai candidează din partea democrat-liberalilor la scrutinul din 10 iunie.

Doisprezece dintre edilii PDL au ales să candideze din partea partidelor din cadrul USL, în timp ce un primar democrat-liberal, cel din Butea, nu mai participă la locale.

Liderul PDL Iaşi senatorul Dumitru Oprea a precizat azi că, doi primari din judeţ, de la Ţigănaşi şi Ţibăneşti membri PNL, respectiv PSD, au decis să candideze pe listele PDL.

„La locale, vom avea unsprezece primari în funcţie candidând pe listele noastre. Dintre primarii care s-au retras de la noi, doar unul a plecat la USL după momentul trecerii moţiunii de cenzură”, a afirmat Dumitru Oprea.

„Există trendul partidului unic. Primarii plecaţi la USL vor avea o soartă stranie, pentru că asistăm la politica laptelui umflat”, a precizat Oprea.

Potrivit acestuia, PDL a depus deja la Biroul Electoral Judeţean Iaşi liste complete de candidaturi pentru 70 de localităţi, în timp ce în restul de 28 de localităţi, listele vor fi depuse duminică după-amiază sau cel târziu luni.

„Ţinta noastră este să menţinem numărul de primari din 2008. Unsprezece îi avem deja, sperăm ca restul să îi câştigăm pe 10 iunie”, a afirmat Dumitru Oprea.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Dezastru la PDL Iaşi: Din 22 de primari, au mai rămas în partid doar nouă”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)