MRU, săgeţi împotriva lui Fenechiu şi Nichita: Îi aştept să se uite în ochii mei. Îi aştept pe toţi cei care îşi umflă plămânii, dărâmând de fapt acest oraş

Mihai Răzvan Ungureanu a spus azi că este inadmisibil ca o investiţie majoră pentru Iaşi, precum modernizarea aeroportului, să fie blocată din cauza unor jocuri politice.

„Este inadmisibil ca pe jocuri politice, una dintre investiţiile esenţiale pentru cetăţeni, aeroportul, să fie prăbuşită, dându-se astfel câştig de cauză trocului politic şi tranzacţiilor care nu ţin cont în nici un fel de aşteptările alegătorilor. Cred că este normal ca ieşenii să ştie bine că nu socialismul aduce prosperitate, ci doar dreapta”, a declarat fostul premier.

Ungureanu a adăugat că guvernul pe care l-a condus a oferit şansa autorităţilor ieşene să rezolve problema modernizării aeroportului.

„S-a vrut? Nu. Uitaţi-vă în ochii celor care nu au vrut. De suferit, suferă toţi ieşenii. Avem dreptul moral şi obligaţia cetăţenească, nu politică, de a-i lua la întrebări pe toţi cei care nu vor ca acest oraş să prospere. Îl aştept pe domnul Fenechiu să se uite în ochii mei. Îl aştept pe Nichita să se uite în ochii mei. Îi aştept pe toţi cei care îşi umflă plămânii şi spun că ţin la acest oraş, dărâmându-l de fapt”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a participat la o acţiune electorală a PDL Iaşi, la care au fost prezenţi câteva sute de membri şi simpatizanţi democrat-liberali.

Acţiunea s-a desfăşurat la Teatrul Luceafărul şi a durat o oră şi jumătate, la eveniment fiind prezenţi candidaţi ai acestei formaţiuni la alegerile locale din 10 iunie.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “MRU, săgeţi împotriva lui Fenechiu şi Nichita: Îi aştept să se uite în ochii mei. Îi aştept pe toţi cei care îşi umflă plămânii, dărâmând de fapt acest oraş”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)