MRU spune că a primit puhoi de mailuri după anunţul cu Iniţiativa Civică. N-a precizat sub ce formă va participa în alegerile din toamnă

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat azi la Iaşi că a primit peste 3.000 de emailuri, în mai puţin de 48 de ore de la anunţul intenţiei de a constitui Iniţiativa Civică de Centru Dreapta.

„Le mulţumesc celor peste 3.000 de cetăţeni ai României, care în mai puţin de 48 de ore, mi-au trimis mesaje de susţinere pentru principiile de care am vorbit în urmă cu două zile. Cred că este nevoie de o dreaptă puternică în România, care să însemne comunitate, familie, merit, muncă. PDL cu toate câştigurile şi defectele sale are ocazia ca într-o campanie atât de fierbinte să se recompună”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

Fostul premier a mai spus că are încredere în parteneriatul pe care l-a propus PDL, adăugând că „la capătul acestui parteneriat se află salvarea acestei naţiuni”.

„Această salvare nu poate să vină decât din partea celor care gândesc politic şi moral că sunt în dreapta, nu de partea socialismului. Mergeţi cu pas ferm, câştigaţi, iar după ce veţi câştiga fiţi siguri că tot acest episod în care unii se bucură înainte de vreme devine o anecdotă”, le-a spus Mihai Răzvan Ungureanu participanţilor la acţiunea electorală a PDL Iaşi.

După eveniment, MRU a dat declaraţii presei, fără însă a clarifica modul în care Iniţiativa Civică va participa la alegerile parlamentare din toamnă.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)