Ce ar fi trebuit să spună Adrian Năstase imediat după aflarea sentinţei

”Domnilor, sunt Adrian Năstase, fostul prim-ministru al României. Aşa cum o repet de 6 ani, consider că procesele mele au fost politice. Dar sentinţa e definitivă, acest lucru e un fapt care nu mai poate fi schimbat şi trebuie luat ca atare.

Încetaţi această isterie! Încetaţi împărţirea României în două tabere – antiNăstase şi antiBăsescu. Am fost prim-ministru şi chiar ştiu care este agenda reală a României din acest moment. Vă cer să vă întoarceţi la această agendă şi să vă folosiţi energia cu ea. Asta vouă.

Pentru că mai am de transmis un mesaj către PSD: către Victor Ponta şi ceilalţi colegi mai tineri care rămân să preia partidul şi să-l ducă mai departe. Concentraţi-vă pe soluţii şi pe viziunea pe care am discutat-o în atâtea rânduri. Nu voi rămâne mult în închisoare, iar când voi reveni, chiar dacă nu voi mai putea ocupa funcţii publice, voi fi alături de partid cu experienţa mea de fost premier.

Către presă: Vă aştept în strada Zambaccian la ora 20,00. E ora la care voi pleca spre închisoare, aşa cum a decis în mod nedrept pentru mine Justiţia. Dar a decis, totuşi, Justiţia”.

Citiţi comentariul jurnalistului Cristian Grosu, pe cursdeguvernare.ro

Diverse

Comentarii

3 comentarii to “Ce ar fi trebuit să spună Adrian Năstase imediat după aflarea sentinţei”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)