Movilă chemat la DNA Iaşi, într-un dosar în care mai sunt vizaţi un procuror şi 4 poliţişti rutieri

Procurorul Luana Maxim din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a fost audiată azi la sediul DNA din Iaşi, într-un dosar privind fapte de corupţie comise la Serviciul Poliţiei Rutiere din Iaşi, în acelaşi dosar fiind cercetat şi deputatul PDL Petru Movilă.

La ieşirea de la audieri, Luana Maxim a refuzat să facă vreo declaraţie.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că Luana Maxim, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, ar fi intervenit în anul 2008 la un poliţist din Iaşi, pentru ca o cunoştinţă să nu rămână fără permis de conducere.

Tot vineri dimineaţă a fost citat la DNA Iaşi şi deputatul Petru Movilă, cercetat în acelaşi dosar, el cerând amânarea audierilor, motivând că are de rezolvat unele probleme personale urgente.

„Nu m-am putut duce, tatăl meu fiind în spital. Procedurile trebuie respectate, mă voi prezenta la DNA poate chiar în cursul zilei de azi (vineri – n.r.). Tot ce ştiu este că e un dosar din anul 2009, legat de Poliţia Rutieră. Se pare că este vorba despre un telefon pe care l-aş fi dat pentru cineva pe care îl oprise Poliţia în trafic”, a declarat deputatul PDL Petru Movilă.

Diverse

Comentarii

2 comentarii to “Movilă chemat la DNA Iaşi, într-un dosar în care mai sunt vizaţi un procuror şi 4 poliţişti rutieri”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)