Ce spunea uneperistul Gabriel Oprea în urmă cu exact un an la Iaşi: Atacurile josnice ale PNL şi PSD arată că UNPR e un partid de luat în seamă

22 octombrie 2011: «„Când eşti atacat politic înseamnă că eşti pe drumul cel bun. Atacurile murdare şi josnice ale PSD şi PNL arată că UNPR a crescut şi că e un partid luat în seamă”, a spus Gabriel Oprea.

Declaraţia a fost făcută la Iaşi, la întâlnirea cu filialele UNPR din Moldova.

Liderul UNPR a adăugat că e normal ca opoziţia să atace, însă nu trebuie să o facă pe probleme care ţin de interesul naţional.

„Sprijinind guvernul, noi am sprijinit de fapt România să nu cadă în prăpastie. Alte ţări din Europa reduc acum salariile. Orice om înţelege că tot ce a făcut UNPR, a fost din patriotism, pentru ca România să intre într-un dezastru economic. Românii vor distinge între demagogi şi cei care au dus această povară grea. UNPR e stânga responsabilă şi nu o stângă demagogică şi populistă”, a precizat Oprea.

Liderul UNPR s-a arătat convins că în 2012, actuala coaliţie guvernamentală (PDL-UNPR-UDMR, n.r.) va câştiga alegerile, adăugând că electoratul va înţelege exact că în lipsa măsurilor de austeritate, România ar fi ajuns într-o situaţie economică mult la dificilă».

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)