Ruşine cât casa: Şeful PDL Iaşi Gabriel Surdu a primit aviz negativ din partea Monicăi Macovei. A fost repus pe liste de liderii PDL

Patru dintre candidaţii PDL Iaşi, Gabriel Surdu, Petru Movilă, Maria Cabalău şi Leonard Rusu nu au primit aviz din partea comisiei de etică, condusă de Monica Macovei.

Maria Cabalău figura probabil pe lista extinsă a PDL Iaşi, ea nefiind pusă în discuţie pentru a prinde vreun colegiu. Leonard Rusu a renunţat la candidatură, în schimb Movilă şi Surdu au primit acceptul şefilor PDL, care au trecut practic peste decizia Monicăi Macovei.

Prezenţa lui Surdu pe lista Macovei a fost ţinută sub tăcere în filială, numele şefului PDL Iaşi apărând pe lista publicată azi în presa centrală.

Cu 4 nume pe lista neagră, PDL Iaşi e campion la respingeri în comisia de etică ARD.

Repunerea pe liste a mai multor candidaţi PDL respinşi în primă fază a provocat iritarea Monicăi Macovei. De altfel, membrii comisiei de etică au decis să nu mai analizeze contestaţiile depuse la avizele negative ale comisiei, remiţându-le spre soluţionare co-preşedinţilor Alianţei.

Membrii comisiei Macovei sunt nemulţumiţi că unii lideri au comentat deciziile comisiei şi, în anumite cazuri, au trecut peste ele.

Nemulţumirea comisiei Macovei este că liderii PDL au ignorat opoziţia comisiei faţă de unele candidaturi precum ar fi cea a senatorului Cristian Rădulescu şi deputatului William Brânză.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Ruşine cât casa: Şeful PDL Iaşi Gabriel Surdu a primit aviz negativ din partea Monicăi Macovei. A fost repus pe liste de liderii PDL”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)