Ultimele schimbări pe lista ARD Iaşi: Avocata Aldea în Dacia, Fătu la Senat în rural şi Tătaru la deputaţi pe Tg. Frumos

Lista de candidaţi a ARD Iaşi ar putea fi stabilită în cursul zilei de joi, la Bucureşti. Potrivit unor surse din PDL Iaşi, ar exista cateva modificări pe listă. Astfel, avocata Maria Aldea va fi transferată pe Dacia, după ce iniţial era dată pe Senat la Tg. Frumos-Podu Iloaiei. Ea se va bate cu Daniel Oajdea (PPDD) şi Cristina Nichita (USL)

Pe colegiul senatorial amintit anterior va fi trimis ţărănistul Constantin Fătu, nominalizat iniţial pe colegiul Tg. Frumos, la deputaţi. Fătu îl va înfrunta pe senatorul Sorin Lazăr (USL).

Prin mutarea lui Fătu, i s-a făcut loc fostului primar liberal de la Tg. Frumos, Gheorghe Tătaru. El are şanse bune să candideze pe lista ARD, în colegiul Tg. Frumos, unde îl va înfrunta pe „amicul” său Vasile Mocanu, deputat PSD. Tătaru a pierdut primăria la 7 voturi diferenţă, după un meci încins cu omul de afaceri local Ionel Vatamanu, susţinut intens de Mocanu.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Ultimele schimbări pe lista ARD Iaşi: Avocata Aldea în Dacia, Fătu la Senat în rural şi Tătaru la deputaţi pe Tg. Frumos”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)