Metodă de păcălit electoratul, marca Anton Doboş. Ai funcţie, poţi rezolva problema, dar strângi semnături de la cetăţeni

Liberalul Anton Dobos spune că a iniţiat deja o campanie de strângere de semnături pentru mutarea vămii în zona Păcurari. Clădirea instituţiei ar urma să fie obţinută de la o firmă cu restanţe la stat, care să o dea in compensaţie.

Anton Dobos, directorul general al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Judeţene (DGFPJ) Iaşi, instituţie care are în subordine şi vama, candidează şi pentru un post de deputat în colegiul Nicolina, colegiu în care este situată şi vama.

Nu e de râsul curcilor? Adică tu ai funcţie, ai putere suficientă pentru a lua o decizie, dar strângi semnături de la oameni. Ca să ce? De ce abia acum, în prag de campanie electorală?

Exemplul lui Doboş ar trebui extins rapid în USL. Mugur Cozmanciuc secretar de stat la Mediu ar trebui să-i întrebe pe cetăţenii din colegiul unde candidează dacă sunt de acord să cureţe albia Prutului, iar în a doua parte a campaniei, primarul Gheorghe Nichita ar trebui să-i întrebe pe ieşeni dacă sunt de acord cu asfaltarea străzilor dintre blocuri. Nu-i aşa că ar fi constructiv?

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)