Dan Cârlan se va ocupa de campania uselistului Emacu. Primul lucru pe care i-l va preda Cârlan: Cum pierzi un colegiu când de departe eşti marele favorit

Fostul şef al PDL Iaşi Dan Cârlan va coordona campania uneperistului-uselist Gheorghe Emacu. Aterizat în Iaşul unde s-a născut, Emacu n-are nici o treabă cu Copoul, dar vrea să iasă deputat. Dintr-o dată, cei din jurul său îl prezintă pe Emacu drept omul care a ajutat Iaşul.

Iată ce spune Dan Cârlan, omul care nu avea cum să evite la nesfârşit apropierea de USL, via Nichita.

„De circa zece ani, se află (Gheorghe Emacu, n.r.) în slujba Iaşului în structurile guvernamentale centrale, la nivel de ministru sau pe repetate demnităţi la nivel de secretar de stat, în Ministerul de Interne sau Ministerul Justiţiei”, susţine Dan Cârlan.

Zău? Cum naiba timp de zece anişori, ieşenii n-au aflat că au un secretar de stat minunat si performant în guvern, iar dintr-o dată, când omul e plantat candidat, e cel mai tare sprijinitor al Iaşului?

Mai e ceva. Proptirea lui Dan Cârlan în echipa de campanie a lui Gheorghe Emacu este dacă nu o mare tâmpenie, măcar o mutare neinspirată. Pe care săracu’ Emacu n-are de unde s-o ştie, dacă i s-a livrat colegiul cu tot cu echipă de campanie.

Ce-l va învăţa Cârlan pe Emacu? Cum a pierdut el însuşi deputăţia în 2008 în Copou, cel mai portocaliu colegiu al Iaşului la vremea respectivă? Pentru cei care au uitat, toţi candidaţii pedelişti din municipiu şi-au câştigat colegiile în 2008. Dan Cârlan, şeful PDL Iaşi de atunci a pierdut lamentabil, deşi alesese singur un colegiu considerat de toată lumea eligibil 99 la sută.

Oricum, aşteptăm cu interes strategia îmbrobodirii electoratului din Centru-Copou. Dar dacă n-o să-i iasă lui Carlan nici tura asta, cu toţi banii puşi la bătaie?

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)