Explicaţie subţire a ecologiştilor ieşeni. PER n-a pus candidaţi la Senat din cauza înţelegerilor meschine USL-ARD-PPDD

Ecologiştii ieşeni nu au depus nici o candidatură la Senat, în semn de protest faţă de aranjamentele politice făcute la nivelul judeţului Iaşi de către USL–ARD–PPDD.

„Este inadmisibil ca aceste aglomerări politice să-şi bată joc de ieşeni prin înţelegeri meschine, prin intimidări la adresa potenţialilor contracandidaţi, interzicând practic dreptul constituţional al unor oameni corecţi de a lua parte la confruntarea electorală”, se arată într-un comunicat al PER Iaşi.

Decizia ecologiştilor este ciudată, pentru că dacă tot vorbeşte de aranjamente, PER ar fi avut posibilitatea să prezinte candidaţi în toate colegiile tocmai pentru a sparge înţelegerile pe sub masă făcute de celelalte partide.

De altfel, în comunicatul ecologiştilor ieşeni nu e dat nici un nume şi nu e indicată nici o confruntare politică la nivel judeţului care miroase a blat.

Printre candidaţii PER la deputaţi se numără Răzvan Constantinescu (Tătăraşi), Florin Mitu (Copou), Sebastian Tătaru (Dacia) şi Florin Slabu (CUG).

PS: De ce PER n-are candidat la Tomesti, colegiul unde candideaza Fenechiu? Acolo ARD merge pe mana unui necunoscut, Adrian Acostoaie. Este singurul colegiu la deputati, in care PER n-a inscris pe nimeni in cursa.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Explicaţie subţire a ecologiştilor ieşeni. PER n-a pus candidaţi la Senat din cauza înţelegerilor meschine USL-ARD-PPDD”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)