O declaraţie care sigur nu-i pică bine lui Crin. Tăriceanu despre suspendarea lui Băsescu: Mulţi politicieni ar face bine dacă ar scăpa de obsesia care îi bântuie

Liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat referindu-se la ideea unei noi suspendări a preşedintelui Băsescu, că “mulţi dintre politicienii români ar face bine dacă ar scăpa de obsesia care îi bântuie de dimineaţă până seara”.

“E un subiect care mi se pare că este adus în discuţie într-un mod nepotrivit, cred că România şi mediul politic, mulţi dintre politicienii români ar face bine dacă ar scăpa de obsesia care îi bântuie de dimineaţă până seara”, a precizat Tăriceanu.

El a mai susţinut că România a fost slăbită în plan european de episodul suspendării din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

O ţară cum este România care vara trecută a fost în mod predominant măcinată de acest conflict politic major nu poate să contribuie cu deplinătatea forţelor sale ca problemele europene să-şi găsească o rezolvare. România este într-un fel slăbită în urma acestei situaţii politice pe care am traversat-o în vara trecută“, a explicat liderul deputaţilor PNL.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)