Candidatul-banner din Copou se bate cu succes pentru titlul de campion naţional la limbajul de lemn

A aterizat la Iaşi în urma sforilor trase la Bucureşti, fiind uns candidat în Copou. Este vorba de Gheorghe Emacu, uneperistul care vorbeşte mult, dar nu spune nimic.

Colegiul Copou este extrem de important… haina importantă pe care o are în plan spiritual, în plan religios, în plan reprezentativ  pentru ceea ce înseamnă Iaşul, ca şi componenţă a zonelor pe care acesta le are, a oamenilor care muncesc şi trăiesc în această parte a Iaşului”.

Ajuns la subiectul cu lipsa locurilor de muncă, candidatul-banner a fost şi mai „convingător”:

„M-aş gândi în primul rând la ceea ce guvernul USL Victor Ponta a pus în faţa românilor ca angajament, ca perspectivă, ca program de guvernare. Ori acolo s-a spus foarte clar. S-a spus că acest program de guvernare care nu este doar, să spunem un program de guvernare clasic, adică de fiecare dată înainte unor alegeri vine câte un partid şi spune «noi asta o să facem» ci este un program de renaştere a României, un program de realizare a unei Românii puternice într-un context extrem de dificil. (…) Se va axa pe dezvoltarea economică, dar într-o măsură a echilibrului cu coeziunea socială, adică este imperios necesar să existe această componentă economică care să fie dezvoltată”.

Mă întreb ce spune un liberal autentic când aude astfel de vorbe?

Politica

Comentarii

12 comentarii to “Candidatul-banner din Copou se bate cu succes pentru titlul de campion naţional la limbajul de lemn”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)