Se încinge meciul pe Răducăneni. Tomaşeschi spune că oamenii săi sunt atacaţi cu topoarele. USL: O fi avut un episod halucinogen după o distracţie zdravănă

Val de acuzaţii aduse de candidatul ARD Dragomir Tomaşeschi la adresa adversarului său, Mugur Cozmanciuc, din colegiul Raducaneni. Iată câteva fragmente din comunicatul transmis de Biroul de Presă al Forţei Civice Iaşi:

«Trei tineri care distribuiau materiale de campanie ale candidatului ARD pe Colegiul 1 Iaşi la Camera Deputaţilor, Dragomir Tomaşeschi, au fost atacaţi cu topoarele de oamenii secretarului de stat la mediu Mugurel Cozmanciuc, candidatul USL pe acelaşi colegiu. Incidentul s-a petrecut astăzi, în localitatea Osoi, în jurul orei 13.00. Voluntarii ARD au fost opriţi de o căruţă din care au coborât doi indivizi înarmaţi cu topoare. Sub ameninţarea armelor albe, tinerii susţinători ai candidatului Dragomir Tomaşeschi au fost nevoiţi să predea toate materialele pe care le aveau asupra lor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

• Dragomir Tomaşeschi, fostul prefect al Iaşului, va depune în scurt timp, la Poliţie şi Biroul Electoral Judeţean, o plângere împotriva secretarului de stat Mugurel Cozmanciuc şi a indivizilor care lucrează pentru acesta.

• „Este de neimaginat la ce se poate preta acest oficial al statului. Dacă într-o competiţie electorală Mugurel Cozmanciuc are apucături mafiote, imaginaţi-vă de ce este în stare atunci când gestionează banul public”, a declarat Dragomir Tomaşeschi.

•  La o oră după ce trei tineri din echipa de campanie a candidatului ARD au fost atacaţi cu topoarele la Osoi, o altă echipă de voluntari a fost tâlhărită în localitatea Comarna. Incidentul s-a consumat astăzi, în jurul orei 14.00. De această dată, bandele de golani aflaţi în slujba lui Mugurel Cozmanciuc, candidatul USL la Camera Deputaţilor, au vrut să fure nu numai materialele de campanie, ci şi maşina unui membru din staff-ul lui Dragomir Tomaşeschi.

• Secretarul de stat Mugurel Cozmanciuc a organizat bande de golani în întreg colegiul 1. Acestea au misiunea de a agresa orice tânăr care împarte materiale promoţionale cu Dragomir Tomaşeschi.

• „Îl avertizez pe Mugurel Cozmanciuc că situaţia poate degenera oricând într-un conflict cu victime umane, de care numai el va fi responsabil. Va răspunde penal pentru tot ceea ce a făcut”, a avertizat Dragomir Tomaşeschi».

USL îi răspunde lui Tomaşeschi, printr-un comunicat de presă

«Luand act de scenele demne de un roman western descrise de candidatul Dragomir Tomaseschi in declaratiile de presa transmise astazi, nu putem decat sa banuim ca dupa o distractie zdravana in noaptea de sambata spre duminica acesta a avut parte de un episod halucinogen. Speram doar sa nu aflam in zilele urmatoare ca echipa domniei sale a fost luata cu asalt de o banda de “piei rosii”.

• Il sfatuim pe aceasta cale pe dl. Dragomir Tomaseschi ca, dupa ce se trezeste la realitate, sa indrazneasca  a vizita personal colegiul in care candideaza asigurandu-l atat de caracterul pasnic al electoratului cat si de inexistenta vreunei „bande de cawboys” pregatita a-l sechestra».

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Se încinge meciul pe Răducăneni. Tomaşeschi spune că oamenii săi sunt atacaţi cu topoarele. USL: O fi avut un episod halucinogen după o distracţie zdravănă”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)