BÂRFE DIN CAMPANIE

• USL iubeşte Iaşul! Doar că unii candidaţi ajunşi din întâmplare pe liste au nevoie de timp să afle că Frumoasa se află în municipiu. Pe început de campanie, Grigore Crăciunescu cică întreba cum ajunge în comuna Frumoasa şi cât face până acolo. Unii mai răutăcioşi din fire spun că domnu’ Crăciunescu n-a ajuns nici până acum în Frumoasa. Săracu’ primar de comuna, tot îl aşteaptă!

• După conferinţa de presă de săptămâna trecută, consistentă de altfel, Gabriel Surdu a dispărut iarăşi în ceaţă. Liderul rural al ARD nu are nici un interes ca prin mesaje transmise pe oraş să crească duşmanii din municipiu! Doar nu credeţi că se bate cu Vosganian.

• Uselistul Anton Doboş candidează în Nicolina. Şi e tare fericit. Are 51 la sută din voturile alegătorilor social-democraţi din colegiu!

• jurnalvirtual încă aşteaptă conferinţa de prezentare a candidatului-banner Emacu aterizat de la Bucureşti direct pe stâlpii din colegiu. Nu de alta, dar tare frumos mai vorbeşte! Concis şi la obiect: «Observând că domnul general de justiţie Gheorghe Emacu este singurul dintre candidaţii din colegiul 8 care are respectul de a-i vizita personal acasă, locatarii din zonă şi-au exprimat încrederea că, odată ales deputat prin votul lor, acesta va deveni o adevărată punte de legătură între problemele cartierului şi autorităţile îndreptăţite a le rezolva». Dacă şi pe Facebook, unde tonul trebuie să fie mai prietenos, scrii în halul ăsta…

Politica

Comentarii

Un comentariu to “BÂRFE DIN CAMPANIE”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)