Stelian Tănase: Oameni de afaceri, corupţii, pleşcarii, dar şi gazetari sau patroni din presă, se vor repezi la uşile liderilor USL

«Liderii USL vor trebui întîi şi întîi să facă faţă, liotei de ofertanţi care se va repezi la uşile lor. Oameni de afaceri, corupţii, pleşcarii obişnuiţi ai tuturor regimurilor. Apoi vin la rînd – gazetarii, editorialiştii, moderatorii, redactorii şefi, patronii de presă. Mulţi dintre cei care au cîntat osanale lui Băsescu, Udrea, Boc etc. Acum îî lasă din braţe pe foşti de vreme ce nu mai dispun de influenţă şi mai ales de fonduri. Sunt şi cei care au servit cauza şi vor răsplata.

• Cei mai interesanţi sunt cei care şi-au creat o specialitate de fi mereu in barca puterii, invirtiţii de profesie, oportuniştii tuturor cauzelor. Acum se dau drept victimele trecutului regim. Ei vor cînta foarte tare laude deşănţate noilor puternici ai zilei. Mai sunt apoi vagii militanţi civici, intelectuali, băgători de seamă, pescuitori în ape tulburi-şi ei căutînd foloasele schimbărilor de regim dintotdeauna. Vin la rînd – rudele, vecini, colegii, amicii din studenţie, de pe strada copilăriei, de pe plajă…. Toţi se vor înfiinţa în perioada următoare la uşa ministerială pentru a cere ceva. Un proiect, un contract cu statul, un post, o sinecură.

• Mulţi îşi vor exhiba rănile, vor povesti săracii cum au fost ei persecutaţi sub regimul PDL, cît au avut ei de suferit. Un ex- adică nu au cîştigat săracii 15 milioane euro cît au sperat ci numai 7. Acum speră să îşi facă suma, că d-aia au luptat atît! Sunt apoi politicienii. Au pretenţii mari – au lipit afişe, au dat bani, au votat prin şedinţe, au lătrat spre adversari, s-au încăierat cu contracandidaţii. Ei cer cel mai mult pentru că au mari merite în venirea la putere. Şi nu vor doar decoraţii, după ce au obţinut fotolii parlamentare, primării, judeţe. Vor fireşte parale. Bref, aşa se formează o clientela, mafiile. Liderii USL nu vor avea fundul atit de mare pentru cîţi vor dori să îl pupe».

SURSA: Blogul lui Stelian Tănase

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Stelian Tănase: Oameni de afaceri, corupţii, pleşcarii, dar şi gazetari sau patroni din presă, se vor repezi la uşile liderilor USL”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)