Nocturna lui Ponta cu Băsescu şi negocierile cu UDMR declanşează revolta baronilor PSD

Edilul Constantei Radu Mazare susţine că în acest moment “PSD comunică prost cu electoratul care l-a ales” deoarece nu a explicat oamenilor de ce este nevoia ca UDMR să fie la guvernare, ce se întâmplă cu taxele locale şi de ce a fost nevoia de întâlnirea nocturnă Băsescu – Ponta – Antonescu.

“Voi veni la Bucureşti să vorbesc cu Liviu Dragnea să mă informez. Partidul comunică prost. Nu sunt împotriva întâlnirilor nocturne şi eu am multe întâlniri noaptea, dar oamenilor trebuie să li se explice. O femeie m-a certat pentru că PSD ia UDMR la guvernare. Mie nu mi-a spus nimeni care sunt motivele pentru care este nevoia de prezenţa UDMR la guvernare”, a subliniat Radu Mazăre.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, consideră cooptarea guvernamentală a UDMR drept “o mare greşeală”.

“Înţelegerea iniţială a fost făcută într-un context în care USL s-a temut că nu ia 50% plus unu din voturi, dar se vede foarte prost la electoratul care a votat USL. Nu are nicio justificare”, a declarat pentru Constantinescu.

Şeful CJ susţine că se va opune în Comitetul Executiv al PSD, cel care va decide forma de colaborare cu UDMR, acestei cooptări la guvernare.

“Cine a dat mandat conducerii USL să negocieze în secret cu UDMR? Suntem sus, la anul putem fi jos”, a mai spus Constantinescu.

Detalii pe gandul.info

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)