Ovidiu Laicu are zilele numărate la şefia regionalei de drumuri Iaşi

Şeful Direcţiei regionale a CNADNR Ovidiu Laicu nu mai are multe zile în funcţie. Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a criticat azi lipsa de reacţie a directorului Laicu în cazul apariţiei unor crăpături la şoseaua de centură a Iaşului.

„Am fost pe şoseaua de centură, după ce am aflat că sunt probleme. De la Uricani şi până la primul rond este o crăpătură continuă. Posibil să fi apărut datorită turnării asfaltului în perioade diferite, iar cele două covoare asfaltice să nu fi făcut legătura”, a explicat ministrul Transporturilor Relu Fenechiu.

„Mă întreb de ce Direcţia regională nu s-a sesizat şi nu a luat măsuri. Poate directorul e plecat în concediu. Dacă este aşa, atunci să rămână acolo”, a afirmat Fenechiu.

Pe 19 decembrie, ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, afirma că va solicita demiterea directorului Direcţiei regionale Iaşi a CNADNR, Ovidiu-Mugurel Laicu, întrucât nu a luat măsuri de organizare pentru deszăpezire şi nici nu a venit la comandamentul de la Botoşani unde fusese convocat.

Tronsonul de 14 kilometri ai şoselei de centură a municipiului Iaşi a fost inaugurat luna trecută, în prezenţa premierului ictor Ponta.

Acest tronson a fost dat în folosinţă din luna august, însă inaugurarea oficială a fost amânată până în campania electorală.

Administratie

Comentarii

6 comentarii to “Ovidiu Laicu are zilele numărate la şefia regionalei de drumuri Iaşi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)