PedeLEUL fără cap şi fără coadă

PDL cică se reaşează. Vasile Blaga cutreieră ţara pentru analize în teritoriu. Va veni şi la Iaşi. Undeva pe la mijlocul lunii februarie. Nu va fi nici o analiză. Se caută doar sprijinul pentru congresul care va să vină. A fost dat afară vreun şef de organizaţie judeţeană pentru minunatele rezultate de la parlamentare? A fost pedepsit vreun primar (şi la Iaşi au fost cel puţin doi) care a lucrat la 2 capete în campanie?

Cristian Preda spune că PDL e într-o fundătură. Greşeşte. E deja în prăpastie. Uitaţi-vă ce se petrece la Iaşi. Liniste totala la sediu. Filiala în ansamblu nu are nimic de spus. Pe nici un subiect. Sunt doar ieşiri individuale, unele neinspirate şi moi, pe teme precum sănătatea sau aeroportul. Dacă Boc ar fi spus la Iaşi că nu dă un leu pentru aeroport, USL ar fi sărit de doi metri. Nichita s-ar fi dus rapid la TV-urile prietene, pentru a înfiera duşmănia portocalie faţă de Iaşi. La PDL Iaşi au fost doar vreo două comunicate, deloc convingătoare.

Îi va ataca vreodată în mandatul ăsta Gabriel Surdu pe Nichita sau Fenechiu? Aşteptaţi mult şi bine, pentru că afacerile bat politica.

PDL n-are nici o şansă în actuala formulă. Nici cu Blaga la vârf, nici cu treisferturi din liderii din teritoriu.

USL poate sta liniştit, măcar câteva luni. Opoziţia va apărea la un moment dat. Fie în stradă, fie în interiorul USL, fie prin aparitia unui nou partid. Spor la analize!

Politica

Comentarii

Un comentariu to “PedeLEUL fără cap şi fără coadă”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)