BÂRFA VIRTUALĂ

Antena3 are program special: Proaspătul eliberat este ridicat în slăvi. Păcat. Era frumos dacă Omul venea în platou. Un singur personaj încă are emoţii: Felix. Cat priveste tratamentul lui Nastase din Penitenciarul Jilava, cititi AICI amanunte interesante.

MRU nu convinge. Care este rostul alianţei cu PNŢCD? Ce câştigă Ungureanu din alianţa cu Pavelescu? Şi de ce Alianţa DA? Nu era mai sănătoasă o denumire nouă? Încă un lucru: de ce se fereşte MRU să vină la Iaşi?

• Apropo de dreapta tot mai fărâmiţată, sâmbătă e congresul PDL. Blaga e favorit, Udrea-cea-şireată vine tare din urmă, iar Macovei nu poate spera decât la un scor onorabil. Întrebarea e ce vor face reformiştii după ce vor afla rezultatul? Partid nou, Noua Republică sau se duc la MRU?

Mă amuză cei care spun că, gata, Fenechiu şi Nichita se duşmănesc de moarte, iar USL se rupe la Iaşi. Nu se rupe nimic. Detaliem mâine pe larg subiectul!

La Paşcani se trag sfori groase în filiala PSD, iar Nichita e la unul dintre capete. Florin Constantinescu nu renunţă la candidatura la şefia organizaţiei. Deocamdată. Unii spun că senatorul va fi în cele din urmă convins. Alţii că, dimpotrivă, primarele Pantazi va renunţa să se bată cu Constantinescu. Mergeţi şi voi pe a doua variantă?

Politica

Comentarii

3 comentarii to “BÂRFA VIRTUALĂ”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)