Nicolae Tomescu revine de luni la şefia Radio Iaşi (UPDATE)

Schimbare la vârful Radio Iaşi. Nicolae Tomescu va reveni de luni ca redactor-şef al instituţiei, ca urmare a somaţiei executorului judecătoresc şi a deciziei Tribunalului Mureş dată în februarie. Decizia instanţei este definitivă şi irevocabilă. Totodată, el va primi şi lefurile pentru ultimul an.

Lui Tomescu i-a fost desfăcut în urmă cu un an contractul de muncă, după ce emisia Radio Iaşi a căzut o oră şi jumătate, din cauza unor probleme la reţeaua electrică.

De azi, încetează şi interimatul Claudiei Crăcăleanu la şefia Radio Iaşi. De la plecarea lui Nicolae Tomescu, audienţa Radio Iaşi a căzut la jumătate.

UPDATE, luni, 29 aprilie: Nicolae Tomescu a fost suspendat din functia de redactor-sef al Radio Iasi chiar din ziua revenirii sale conform unui Ordin al PDG SRR. Motivul suspendarii este legat de o prevedere a contractului de munca din SRR. Acesta spune ca daca angajatul este trimis in judecata pentru o fapta penala, relatiile de munca inceteaza pina la data unei decizii definitive. NT a fost trimis in judecata pentru o presupusa fapta de agresiune asupra unei angajate a Radio Iasi. In aceste conditii, Claudia Cracaleanu ramane redactor-sef interimar.

Media

Comentarii

2 comentarii to “Nicolae Tomescu revine de luni la şefia Radio Iaşi (UPDATE)”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)