Vicepremierul Dragnea a inspectat şantierul de pe aeroportul Cluj, promiţând şi ceva bani. Poate trece şi pe la Iaşi, că avem şi noi un aeroport care aşteaptă fonduri de la guvern

Vicepremierul Liviu Dragnea este interesat de modul cum merg lucrările la pista de pe aeroportul din Cluj. Mai mult a primis şi ceva bani, la rectificare.

Lucrările de prelungire la 2.100 de metri a pistei aeroportul Cluj-Napoca au început în 2011 şi vor fi gata la jumătatea lunii octombrie. Este prima etapă a proiectului care prevede ca pista să ajungă la o lungime de 3.500 de metri.

“Am fost vineri la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca pentru că era nevoie de o coordonare a structurilor care execută lucrările la acest proiect, pentru ca până la jumătatea lunii octombrie pista de 2.100 de metri să devină operaţională. Am fost cu ministrul delegat pentru Ape şi Păduri Lucia Varga, cu directori de la Romatsa, Apele Române, Autoritatea Aeronautică Civilă. Am identificat sursele de finanţare, vor veni şi sume de la rectificarea bugetară, fiecare instituţie implicată are responsabilităţi, iar în iunie vom reveni să vedem stadiul lucrărilor. Continuarea pistei până la 3.500 de metri va dura un an, maximum un an şi jumătate. Aeroportul Internaţional Cluj-Napoaca are o importanţă regională, este un obiectiv strategic”, a spus Dragnea.

Poate ajunge puţin şi pe la Iaşi, dar nu doar la judeţeana PSD. Eventual vine şi cu ceva bănuţi, că n-am uitat lovitura de măciucă a guvernului Ponta, cu zero lei pentru aeroport.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)