Ce spune interpretul melodiei cu teii, de la Gala UNITER: «N-am ştiut, dar mă bucur că s-a potrivit cu ce gândesc ieşenii. Dacă ştiam, cântam cu mai mult subînţeles”

Pe reţelele de socializare, mai multi ieşeni au comentat despre melodia ironică la adresa municipalităţii, interpretată aseară la Gala UNITER. Adrian Naidin a interpretat o melodie, ale cărei versuri făceau trimitere la teii tăiaţi de pe Ştefan cel Mare: «Foaie verde, foi de tei/Lasă-mi viaţa dacă vrei/Să mai simt miros de tei».

Ziarul Adevărul l-a contactat pe interpretul Adrian Naidin, pentru a elucida misterul.

“Habar nu am avut despre acest lucru, acum aflu. Mă bucur că melodia s-a potrivit exact cu ceea ce gândesc ieşenii, dacă aş fi ştiut, aş fi cântat si cu mai mult subînteles. Îmi pare rau de teii ăia, miros atât de frumos, e minunat să te plimbi pe sub ei. Şi Eminescu a fost inspirat de tei ”, a spus Adrian Naidin.

Acesta continuat cu un sfat către ieşenii iubitori de natură, pe care îi îndeamnă să pună presiune pe oficialităţi să replanteze teii. “Nu cedaţi. Aţi pierdut o luptă, dar nu şi războiul!”, a transmis Adrian Naidin.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)