Unul dintre participanţii la protestele din Piaţa Universităţii de anul trecut: «Cam jumătate erau plătiţi. E scandalos, noi veneam din conştiinţă»

Teodor Draghici, unul dintre cei mai activi participanti la protestele din ianuarie-februarie 2012 din Piata Universitatii, sustine ca jumatate dintre manifestantii de atunci erau platiti de PSD.  “Au primit cate 50 de lei ca sa vina acolo in fiecare zi”, dezvaluie Draghici.

“Cei care am iesit atunci in ianuarie si februarie 2012, de n-am mai suportat, in iarna aia, am iesit din constiinta noastra, exact cum am iesit si la Revolutie. Ca apoi PSD-ul sa spuna ca noi, ca am avut oameni infiltrati acolo, ca noi am facut fenomenul Piata Universitatii. I-am prins si noi pe aia de la USL, ca erau printre noi, astia au primit cate 50 de lei ca sa vina acolo in fiecare zi. Cam jumate dintre cei care veneau in Piata Universitatii erau platiti. E rusinos si e scandalos, noi veneam din constiinta”, a spus Draghici.

Mai multe amanunte pe ziare.com

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Unul dintre participanţii la protestele din Piaţa Universităţii de anul trecut: «Cam jumătate erau plătiţi. E scandalos, noi veneam din conştiinţă»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)