Emacu, proptit la şefia UNPR Iaşi. Aşteptăm cu interes prima sa luare de poziţie pe subiectul cu pietonalul

Ceea ce scria recent jurnalvirtual s-a confirmat mai rapid decât ar fi crezut unii. Deputatul de Copou Gheorghe Emacu, invizibil în campania din 2012 (dar si dupa), a fost desemnat noul şef al UNPR Iaşi.
Emacu îi ia locul Luminiţei Iordache, fost deputat PSD, apoi UNPR, în mandatul trecut.

Gheorghe Emacu a declarat pentru Evenimentul că va pune accentul pe calitate, nu pe cantitate, referindu-se probabil la numărul redus de membri ai UNPR Iaşi. El nu a exclus unele modificări în conducerea filialei.

Emacu n-a organizat nici o conferinţă de presă de când a fost ales deputat, aceeaşi strategie adoptând-o şi în campania electorală trecută. Deputatul de Copou a preferat să apară doar la câteva reuniuni în Iaşi, activitatea sa fiind ştearsă în cele cinci luni de mandat în Parlament.

Deputatul-banner, adus de la Bucureşti pe listele Iaşului, este cunoscut pentru celebra sa gafă din campanie, când a scris pe Facebook Parcul Unirii in loc de Piaţa Unirii.

Emacu a preferat să tacă pe subiectul tăierii teilor de pe Ştefan cel Mare, deşi pietonalul face parte din colegiul său.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Emacu, proptit la şefia UNPR Iaşi. Aşteptăm cu interes prima sa luare de poziţie pe subiectul cu pietonalul”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)