Mişu Negriţoiu explică, într-un comentariu pe jurnalvirtual, laudele sale la adresa Iaşului

Preşedintele ING Bank, Mişu Negriţoiu a reacţionat la postarea de sâmbătă, de pe jurnalvirtual.ro, în care era vizat, după ce bancherul comparase Iaşul cu oraşul francez Lyon. El a comentat textul respectiv, susţinând că n-a lăudat primăria, ci ieşenii:

„De ce credeti ca am laudat Primaria? N-am mentionat decit o singura data autoritatile locale, deci eventual si Consiliul Local, dar nu numai. Am laudat iesenii, spiritul de yes, we can este in termeni comparativi cu perioada anterioara. Da, pentru aceste laude iesenii pot sa ma compenseze cu alte realizari. Cit despre sedii de banci, nu acesta este viitorul…
Va doresc sa va mentineti spiritul critic. SI asta face parte din spiritul Iasiului. Cea mai bogata dezbatere jurnalistica in afara Bucurestiului… Este tot o realizare de apreciat. Misu Negritoiu”.

Textul apărut sâmbătă pe jurnalvirtual referitor la Mişu Negriţoiu:

«Mişu Negriţoiu (preşedinte ING România) e fascinat de Iaşi. A fost de curând în oraş (a trecut oare si pe pietonal?) şi îi place la nebunie spiritul optimist care domină Iaşul. Mai mult, Negriţoiu scrie un text pe blogul său, în care compară Iaşul cu Lyon-ul.

Nu ştii dacă aici eşti la Iaşi sau la Lyon (comparaţia îmi aparţine, deşi unii ar putea s-o considere exagerată). Poate şi mai important, în Iaşi domneşte un spirit nou, optimist, de “yes, we can”, un spirit de realizatori şi învingători».

Excepţional. În curând vom afla şi preţul acestor cuvinte. Un sediu nou şi încăpător pentru ING?»

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)