Ministrul Daniel Barbu: «La rectificare vom primi probabil banii pentru Palatul Culturii. Deputatul Cristina Nichita nu ştie nimic despre subiectul cu Palatul»

“Anul acesta nu au fost alocaţi bani (pentru finalizarea lucrărilor la Palatul Culturii din Iaşi, n.r.), deşi Ministerul Culturii a făcut o solicitare pentru a putea fi finalizate lucrările, eu prinsesem în bugetul ministerului aceşti bani, dar nu au fost alocaţi”, a declarat ministrul Culturii Daniel Barbu.

Reactia sa vine dupa afirmatia deputatei de Iasi PSD Cristina Nichita, care acuza ministerul Culturii ca nu da bani pentru finalizarea lucrarilor pentru Palatul Culturii.

Ministrul a spus că premierul Victor Ponta şi ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea au fost precauţi privind acordarea celor 90 de milioane de lei pentru lucrările la Palatul Culturii din Iaşi, având în vedere acordul cu FMI.

“Probabil, la rectificare vom primi cele 80 – 90 de milioane de lei pentru Palatul Culturii. Toţi responsabilii de la Iaşi îşi doresc ca lucrările să fie terminate”, a completat Barbu.

Totodată, ministrul Culturii a spus că deputatul PSD Cristina Nichita nu ştie nimic despre subiectul privind Palatul Culturii din Iaşi.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)