Dragomir Tomaşeschi (Forţa Civică): Atitudinea primăriei este sfidătoare şi intimidantă la adresa întregii comunităţi, nu numai a TeleM

«Iniţiativa TeleM de marcare a gropilor din oraş cu mesaje de „mulţumire” la adresa Primăriei Iaşi, direct responsabilă de starea proastă a drumurilor din oraş, riscă să fie pedepsită cu amendă. Ba chiar, unul dintre reporterii Tele M a fost ameninţat cu puşcăria de însuşi viceprimarul Mihai Chirica.

Forţa Civică apreciază că o astfel de atitudine din partea Primăriei Iaşi este sfidătoare şi intimidantă la adresa întregii comunităţi, nu numai a Tele M.

Dacă în municipiul Iaşi există persoane care ar trebui amendate şi arestate pentru starea deplorabilă a drumurilor, atunci, în mod sigur, printre ele ar trebui să-i regăsim pe viceprimarul Mihai Chirica şi primarul Gheorghe Nichita. Autorii fraudei de 42 de milioane de lei din banii destinaţi pentru modernizarea străzilor ar trebui căutaţi la vârful primăriei, nu printre ziarişti.

Desigur, acest lucru este posibil numai dacă Emilian Eva, procurorul din cadrul DNA Iaşi care, în mod discutabil, a închis mai multe dosare privind posibile fapte de corupţie ale primarului Gheorghe Nichita, ar vrea să îşi facă treaba cu onestitate».

SURSA: Comunicat de presă semnat de liderul Forţei Civice Iaşi, Dragomir Tomaşeschi

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)