Blaga se ţine băţos. Vrea 20 la sută la europene pentru PDL. „Dacă luăm scorul ăsta, nici nu veţi auzi de noile partiduleţe”, spune liderul democrat-liberal

Preşedintele PDL Vasile Blaga a afirmat că primul obiectiv este un rezultat de 20% la alegerile pentru Parlamentul European, iar dacă acesta va fi obţinut, atunci partidul nu va mai trebui să riposteze “partiduleţelor” de dreapta, care îi cer în prezent candidaţi comuni pentru Preşedinţie şi Parlament.

“Obiectivul nostru este 20% şi atunci vă garantez că nici nu veţi mai auzi de partiduleţele astea nou-înfiinţate”, a spus liderul PDL.

“Partidul nostru va merge singur în alegerile parlamentare, nu vom mai face donaţii pentru nimeni, că destui au intrat şi anul trecut în Parlament pe cheltuiala noastră, pe banii şi pe munca noastră”, a încheiat Vasile Blaga, referindu-se la solicitările unor reprezentanţi ai Forţei Civice şi Mişcării Populare de a deschide negocieri pentru candidaturi comune.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Blaga se ţine băţos. Vrea 20 la sută la europene pentru PDL. „Dacă luăm scorul ăsta, nici nu veţi auzi de noile partiduleţe”, spune liderul democrat-liberal”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)