Doi ieşeni, Ghibu şi Cozmanciuc, speră la postul de la Transporturi. Fenechiu îi laudă pe amândoi, dar evită să spună ce şanse are fiecare

Retragerea din cursă a lui Ovidiu Silaghi lasă loc liber la ministerul Transporturilor.
În cărţi pentru acest post, în urma demisiei lui Relu Fenechiu, sunt şi doi ieşeni. Este vorba despre Cristian Ghibu, în prezent secretar de stat chiar la Transporturi, şi deputatul Mugur Cozmanciuc.

Dintre cei doi ieşeni, Ghibu are şansele cele mai mari, întrucât el se ocupă şi în prezent de gestionarea treburilor din minister, ocupat cu titlu interimar chiar de premierul Ponta.

„Sunt doi oameni competenţi, care pot oricând să ocupe aceste funcţii, ceea ce mă bucură. Propunerile se fac doar in biroul politic, nu am avut pâna acum un birou politic pentru a face aceste propuneri. Nu vreau să fac niciun fel de discuţii pe tema viitorului ministru până când acesta nu va fi aprobat de conducerea partidului”, a afirmat pentru TeleM, Relu Fenechiu, liderul PNL Iaşi.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Doi ieşeni, Ghibu şi Cozmanciuc, speră la postul de la Transporturi. Fenechiu îi laudă pe amândoi, dar evită să spună ce şanse are fiecare”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)