PSD are 40 la sută în sondaje, dar Ponta vrea doar 35 la europarlamentare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat în debutul BPN, reunit la Mamaia, că obiectivul partidului la alegerile europarlamentare vizează obţinerea a 35% din voturile electoratului.

Declaraţia arată că Ponta este conştient că PSD va scădea iarna viitoare, sondajele actuale indicând 40-41 la sută pentru social-democraţi.

“Aşa cum stabilisem de la început şi aşa cum e normal, făcând parte din grupuri europene diferite, la europarlamentare vom merge noi, PSD, UNPR, liberalii merg în grupul liberal, PC de asemenea. Obiectivul nostru îl ştiţi foarte bine, şi anume să fim primul partid din ţară (…) obiectivul este de a avea peste 35% din voturi”, a spus Ponta.

El a spus că PSD este creditat în sondaje cu mai mult de 35%.

“Mă uit cu plăcere la sondaje care ne dau mai mult de 35% dar sunt realist şi zic să ne fixăm 35% , un scor pe care nu l-a luat PSD nicodată la europarlamentare. Acum poate părea mic în raport cu ce vedem în sondaje, dar nu e mic deloc şi nu e uşor deloc. Ce va fi în plus să fie bonus şi să fie loc de felicitări pentru cei care ne ajută să luăm mai mult”, a spus Ponta.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)