PSD se contrazice singur. Îl sancţionează pe Ostaficiuc, dar vorbeşte de scenariile presei cu interese politice şi speculativ-imobiliare

Filiala municipală a PSD Iaşi a decis azi retragerea sprijinului politic pentru Marius Ostaficiuc, după apariţia stenogramelor dintr-o şedinţă a tinerilor PSD, în care Ostaficiuc le cere colegilor să deturneze mitingul cu teii de vinerea viitoare din Piaţa Unirii.

PSD a decis totul într-o şedinţă fulger convocată de Mihai Chirica, şeful municipalei social-democrate.
Azi, s-a decis retragerea sprijinului politic al lui Marius Ostaficiuc pentru funcţia de vice al organizaţiei, precum şi pentru cea de lider al grupului de consilieri locali PSD Iaşi. Verdictul final va fi dat de Biroul Permanent Judeţean.

În mod curios, după sancţionarea lui Ostaficiuc, PSD Iaşi vorbeşte de scenariile presei cu interese politianiste şi speculativ-imobiliare.

Într-un comunicat de presă, Organizaţia Municipală PSD Iaşi respinge categoric scenariile vehiculate “de o parte a presei locale, concentrată în jurul unui grup de afacerişti cu interese politicianiste şi speculativ-imobiliare, referitoare la politizarea unor proteste de stradă organizate în municipiul Iaşi”.

Scandalul a izbucnit vinerea trecută, după e TeleM a publicat mai multe stenograme din şedinţa PSD Iaşi, în care Ostaficiuc le cerea tinerilor din partid să se infiltreze printre manifestanţii care vor participa la mitingul cu teii, programat vineri, 4 octombrie în Piaţa Unirii.

Ostaficiuc le sugera colegilor de partid să-şi arate nemulţumirea faţă de alte probleme, cum ar fi Roşia Montană, care nu deranjează atât de mult administraţia Nichita precum subiectul cu teii.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)